The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی
The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی
Blog Article
این میوه، کوچک و شیرین است که دو دانه درون خود دارد. عناب خشک بافتی سفت و جویدنی و طعمی شبیه به خرما دارد. طعم عناب خام شیرین و مانند سیب است و میتوان آن را به عنوان میان وعده استفاده کرد. عناب خشک نیز معمولاً برای استفاده در دسرها یا خوردن به تنهایی فروخته میشود.
یکی از مهمترین خواص عناب خشک شده برای نوزادان (بالای دو سال) و کودکان، خواص دمنوش عناب خشک برای تقویت سیستم ایمنی است. سیستم ایمنی در کودکان هنوز در حال تقویت است از این رو بیشتر از بزرگسالان در معرض ابتلا به انواع بیماریها هستند.
عناب میتواند التهاب را کاهش دهد. استفاده موضعی از عصاره عناب میتواند به تسکین دردهای عضلانی و مفاصل کمک کند. روغن دانه عناب دارای خواص ضد التهابی است.
با این حال، به خاطر داشته باشید که میوههای خشک کالری بیشتری نسبت به میوههای تازه دارند. همچنین، منبع غنی قند هستند و مصرف آنها در رژیم غذایی باید کنترل شده باشد.
همچنین وجود فیبر باعث احساس سیری بیشتری میشود و بنابراین افرادی از این خواص عناب خشک برای لاغری استفاده میکنند.
به طور سنتی از عناب برای درمان علائم استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می شود. این میوه اثر آرام بخشی بر ذهن و بدن دارد.مطالعهای که روی موشها انجام شد نشان داد که عناب با مصرف دوزهای پایینتر اضطراب را کاهش میدهد و در صورت مصرف در دوزهای بالاتر اثر آرامبخشی دارد.
عناب میتواند استحکام استخوان را بهبود بخشد. میوه عناب میتواند برای افراد مسن یا کسانی که استخوانهای شکننده دارند مفید باشد.
از این میوه بامزه به عنوان یک درمان جایگزین برای بهبود بسیاری از مشکلات و بیماریهای فیزیکی خواص عناب خشک نی نی سایت استفاده میشود.
به همین دلیل همواره برای کاهش وزن و لاغری و یا برای تغییر سبک زندگی از رژیمها غذایی استفاده نمایید که به شما کمک کنند تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن خود را در طی روز جذب نمایید و در عین حال از پرخوری دوری کنید.
با خواص جوانه گندم و اثر آن بر تقویت رشد بیشتر آشنا شوید !
علاوه بر این، یک تحقیق بالینی نشان داد که عناب عموماً به خوبی در بدن افراد قابل تحمل است و میتواند نقشهای مفید بالقوهای بر پروفایل چربی خون داشته باشد.
بنابراین و برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، در این قسمت به بیان این داروها و موارد عدم مصرف میپردازیم تا در هنگام مصرف آنها، از خوردن عناب خودداری کنید.
یک مطالعه تجربی روی موشهای مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکنندهای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موشهایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.
همچنین فلانوئید موجود در عناب خواب آلودگی ایجاد میکند که به سر روقت خوابیدن شما منجر میشود.